Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Geomag
- pěkné zpracování
- kvalitní výrobek
- snadná ovladatelnost
Pěkná, kvalitní stavebníce, umožňujicí rozvoj dítěte ve více oblastech : barvy, tvary, motorika
- Dcerka měla radost, je to hezky barevné
- Trochu drahé, ale co dnes není...
ok
- mnoho kombinací sestavení
- vydrží i do pozdějšího věku
- hračka je lehká
- vzhled plastů jsem si představovala lepší, ale stačí to
S výrobkem jsem spokojena, splnil svůj účel.
- dost dílků
- cena :-(((
kreativní, moc pěkné
- podporuje tvořivost, svítí ve tmě
- v této sadě je málo částí, dá se postavit jen pár věcí
Vybrala jsem si tento produkt, protože už podobnou stavebnici máme. Tato je jiné značky, ale dá se spojovat i s jinou.
- Rozvíjí dětskou obratnost
- Samotný tučnák láká k sestavení
- Je i hezkou ozdobou dětského pokoje
- nemám námitky
Byl to vhodný dárek pro dítě - stáří 10 let
- Panely doplňující a rozšiřující stavebnici "krátké tyčky"
- Z nabídky obchodu není vůbec zřejmé, že se jedná o doplněk k základní stavebnici. V popisu je "silné magnety" a u panelových prvků není ani jeden. Jiné obchody na toto upozorňují.
Jako doplněk dobré. Teď ještě vybrat ty správné magnetické tyčky.
Již několikátá stavebnice geomag - doporučuji
- pěkná stavebnice, stále rozšiřujeme...
pěkná stavebnice, stále rozšiřujeme...
GeoBaby Sea Large
Přidáno: 26. prosince 2015
(naposledy upraveno 3. ledna 2016)
Zakoupeno v DetskyDum.cz
- Produkt jsem zakoupila 13 měsíční dcerce,vybírala jsem dárek který by ji zaujal a podle recenzí jsem vybrala tuto sadu.
- Pro-stavebnice je lehká
Dle recenzí jsem očekávala že dcerku stavebnice trochu nadchne,ale zatím si k ní nenašla cestu,spíš ji nezaujala.
- Hezké obrázky, dva podstavce pro stavbu domečku.
- Málo dílků (tyčinek a kuliček) složité zkonstruavani domecku oproti tomu, ze obrázky jsou hodně dětské...starší, kteří to zvládnou postavit, už zase neocení barevné výplně.
Geomag Kids Panels 190
Přidáno: 26. prosince 2015
(naposledy upraveno 26. prosince 2015)
Zakoupeno v REMA UH
- Super kreativní hračka, pro tříleté dítě stačí sada bez výplní, možná je pro mladší děti lepší geomag pro, kde jsou krátké tyčinky, takže stavba lepe drží pohromadě, navzdory tomu, že výrobce tvrdí opak. Geomag kids je vhodný pro děti min. od první třídy, nebo pro ty, co mají dobrou jemnou motoriku.
- Panely se špatně vsazují do obrazců, ale bez panelů zase dlouhé tyčinky nedrží tvar. Sadu bez panelů doporučuji ve verzi geomag pro, krátké tyčinky se nebortí při stavbě do výšky .
- Doporučuji
- doporučuji
Maximální spojkojenost
pro vnuka
Kreativní hračka pro děti
- Kreativní hračka pro děti
Kreativní hračka pro děti
- kúpila som to ako doplnok k stavebnici Geomag Kids 68 ks . Napriek tomu, že je na krabici uvedené , že je to kompatibilné so všetkými produktami Geomag, to zjavne nie je pravda. Panely sú ovela menšie, skor malinké (pár centimentrové, dlžka strán nie večšia ako 3-4,5 cm.). Nesedia bohuzial k stavebnici (tyčinky mali dlžku 6 cm), ktorú som kupovala predtým. Pri popise produktu chýba popis dlžky panelov, čo je extremne doležite.
Ak kúpiť , tak si poriadne overiť skutočnú dlžku panelov a či to bude sedieť k stavebnici, k akej to kupujete.
- zaujímavá stavebnica, veľmi variabilná
- za tú cenu by to chcelo viacej kúskov, panelov a tyčiek.
- Standardní kvalita
- Vysoká cena
Standardní kvalita, bezva tvořivá hračka, která děti baví.
- skládání s doplňky
protože si to přál syn