Nejnovější recenze ze sekce Stavebnice Geomag
nevhodne pro male deti
Oběma vnukům 3 roky a jeden rok se moc líbí.
- Zajímavé, hravé.
- Zajímavé, hravé.
- zabaví celou rodinu na dlouhou dobu
- magnety drží dobře
- magnety nejsou dost silné na magnetické pokusy, tyčinky jsou na to příliš dlouhé
- z jedné stavebnice toho moc nepostavíte
- Velice kvalitní výrobek. Silné magnetky - dobře drží.
- Zábavná stavebnice. Dceru (2,5 roku) dokáže zaujmou na dlouhou dobu a hlavně stavebnici vytahujeme opakovaně. Stále nás baví.
Produkty, tzn. hračky jsou určeny pod vánoční stromeček. Nejsem schopna je ohodnotit z pohledu budoucích obdarovaných. Mně se líbí.
- Kvalita, rychlost, spolehlivost.
- super je to :o)
- Hra je kreativní.
- Kvalitní provedení.
- Vhodné pro malé děti
Velmi zajímavá hra pro malé děti, oceňujeme i krásný motiv na kostkách
- Kreativní stavebnice.
Super hračka! Oblíbená u všech věkových skupin dětí. Máme ji doma i ve školce, kde pracuji! Co se z ni postaví drží pohromadě, prostě magnetické stavebnice neomrzí asi!
Vlastníme již více balení, vnoučata jsou nadšená. Proto jsme přikoupili v růžové barvě pro vnučku!
Kupovala jsem to jako dárky, jedni byli moc spokojení, druzí to komentovali, že si s tím pohrál spíš tatínek. Asi to neodpovídá věku dítěte.
- dítě baví stavět podle plánku
- stavba zabere delší dobu
- velký počet dílků stavebnice
- Nakonec přijde velké zklamání, protože je stavebnice složená, ale při pohybu kuliček se rozpadá a díly vzájemně nedrží pohromadě. Není to nedokonalostí stavbyvedoucího, díly jsou spojeny správně. Prostě se to rozpadá a nevydrží nápor kuliček (ani jedné kuličky). Stavebnice geomag jsou obecně super, ale sestavu z řady "mechanics" už nikdy nekoupíme.
- Kvalitní zpracování
- Baví děti i dospělé :)
- Chtělo by to další stavebnici, dílků není nikdy dost :D
- asi nějaký šotek, tento produkt jsem já vůbec nekupoval.. Ale vypadá hezky :-)
- Všechny díly jsou přehledně složeny v krabičkách, snadno se zjistí chybějící dílek :-)
Byl to další díl stavebnice a synovi se to líbí a staví jak o závod :-) ...
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »